Rajzverseny középiskolásoknak

Parkász: firkálsz?!
Megszólal a csengő és Te kilépsz az iskolád udvarára. Az A-sok már a díszmedence szélén ülve lógatják a lábukat a langyos vízbe. Elindulsz, s a rózsalugason keresztülhaladva elérsz a gördeszka pályákig. Intesz pár ismerősödnek, majd megpillantod az öreg tölgyfa köré csavarodó lépcsőt, mely a fára erősített kunyhóba vezet. Hangos kacaj hallatszik, Te már tudod, a haverjaid ott várnak Rád…
Ezen az udvaron minden szünet tökéletes…
Ácsi! A Te udvarod nem ilyen???
Merj álmodni! Tervezd meg álmaid suli udvarát a legjobb haveroddal és vigyétek el az értékes nyereményeket!
Mi a dolgotok?
1. Alkossatok párokat.
2. Dolgozzatok A3-as nagyságú lapon!
3. Mutassátok be a sulitok udvarának jelenlegi állapotát 1-2 fényképpel.
4. Aztán jöhet a kihívás: alakítsátok át! Tervezzetek határok nélkül, használjátok a legélénkebb fantáziátokat! A lényeg: az ÖTLET!!
Hogy hogyan? Bárhogy! Szabadkézi technikától kezdve digitális tervezésen keresztül bármit alkalmazhattok! Készítsetek felülnézeti tervet, és látványrajzokat is! Szerkesszetek, ragadjatok színeseket vagy ecsetet akár! Ha könnyebb, tervezzétek meg álmaitok udvarát Photoshop használatával.
5. Az elkészült képekhez adjatok néhány soros tájékoztatást, nehogy eltévedjünk a fantáziátokban… :D
6. A kész munkákat PDF-ben mentsétek el, és a tervet küldjétek el a tajk.felveteli@szie.hu e-mail címre november 26-ig a formai követelményeknek megfelelően és készüljetek a legjobbakra! (A pályázat beküldése egyben a versenyre való jelentkezést is magába foglalja.)
A lényeg: legyetek kreatívak, ne ismerjetek határokat és érezzétek jól magatokat!
Ha akadt még kérdésetek forduljatok hozzánk bizalommal a tajk.felveteli@szie.hu e-mail címen!
Különleges vendégeink lehettek 2020 január 22-én, nyílt napunkon a Budai Campuson (1118 Budapest, Villányi út 29-43., K-épület), ahol kihirdetjük a nyertes műveket!
Szeretettel várunk titeket, addig is kövessetek mineket a FaceBook-on és az instagramon!
Hamarosan találkozunk!