Green City Fenntarthatósági Akkreditációs alapképzés

Az április 17-18-án tartandó Green City alapképzésen a SZIE TTK munkatársai (a Green City Tanács egyik tagszervezetének tagjaiként) kedvezményes részvételi díjért vehetnek részt.
 
"2019. április 17-18-án tartjuk az idei Green City Fenntarthatósági Akkreditációs alapképzést.
 
A képzés célja, hogy a tájépítészeti tervezésben, kivitelezésben és fenntartásban, valamint a települési zöldfelület-gazdálkodás területén dolgozó munkatársak (főépítész, főkertész, tervező és zöldfelület-fenntartó szakember) és döntéshozók (polgármester, bizottsági tagok) számára átfogó képet adjon a fenntartható, ökologikus szemléletű kert-, park- és közterületi zöldfelület tervezés, kivitelezés és gondozás összefüggéseiről, elméleti és gyakorlati megközelítéséről.
 
A képzésen a Green City Fenntarthatósági Minősítő Rendszer© alapos áttekintésén és példákon keresztül ismerjük meg a települési zöld fenntarthatóság kérdését és ennek tervezői-, kivitelezői-, fenntartói vonatkozásait. A képzés elvégzését követően a résztvevők jogosultak a „Green City akkreditált tervező/ kivitelező/ fenntartó” megjelölésre.  
 
Vendég előadóink: Pápai Veronika, Stefanics Beáta, Lukács Zoltán, Vincze Attila
Kamarai továbbképzési pontok: 1,5 pont naponta (MÉK 2019/44) 

Részvételi díj: 30.000 Ft+Áfa, a Green City Tanács szervezeteinél (lásd: honlap) tagsággal rendelkezőknek 25.000 Ft+Áfa, mely tartalmazza a két nap előadásainak, a nyomtatott anyagoknak és a kávészüneteknek a költségeit.

Időpont: 2019.04.17-18.
Helyszín: Margitsziget, FŐKERT Központ
 
Jelentkezési határidő: 2019.04.12.
További információk: Szabó Patríciánál (szabo@green-city.hu; 06706085441)"