Egyéb Ösztöndíjak

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A 2019/2020. tanév I. (őszi) félév egyéb ösztöndíjak a Szent István Egyetem Tájépítészeti és Településtervezési Karán

Az ösztöndíjak benyújtásáról alapvetően az ügyrend ad információt. Egyes ösztöndíjak külön pályázati felhívásban is meghirdetésre kerülnek.

Az ösztöndíjak a Tájépítészeti és Településtervezési Kar Hallgatói Juttatási és Térítési Szabályzat Ügyrendje alapján kerültek meghirdetésre és kerülnek elbírálásra:

Kérjük a pályázás megkezdése előtt is alaposan olvassa el az ügyrend vonatkozó részét!

A pályázatokra jelentkezni a Tájépítészeti és Településtervezési Kar Hallgatói Juttatási és Térítési Ügyrendjében szereplő, vonatkozó mellékletben található adatlap nyomtatásával, kitöltésével, valamint az egyéb szükséges dokumentumok benyújtásával lehet.

A kitöltött pályázati űrlapot és esetleges mellékleteit zárt borítékban a pályázó nevének és az ösztöndíj típusának feltüntetésével a Kar Dékáni Titkárságán („K” ép. Földszint, 10-es szoba) nyomtatott formában kell benyújtani (Nyitva: H-Cs: 9:00-15:00, Péntek: 9:00-12:00).

Pályázatok benyújtásának határideje: 2019. szeptember 23. (hétfő) 13:00 óra

  1. Kiemelt kari tanulmányi ösztöndíj az ügyrend alapján pályázható a 2. sz. mellékletben található adatlap szerint (letölthető aktualizált adatlap (DOC formátumban))
  2. Szakmai tudományos aktivitási ösztöndíj (ügyrend alapján pályázható, letölthető: pályázati felhívás (PDF) és pályázati adatlap (DOC))
  3. Terepgyakorlaton, műhelygyakorlaton résztvevők támogatása (az ügyrend alapján tanszéki közreműködéssel és támogatással pályázható, előzetesen letölthető adatlap nincs.)

A következő pályázatok beadási határidejét az ügyrend szabályozza:

  1. Szakmai gyakorlati ösztöndíj (az ügyrend alapján pályázható a 6.sz. mellékletben található adatlap szerint)
  2. Rendkívüli szociális ösztöndíj (az ügyrend alapján pályázható a 7.sz. mellékletben található adatlap szerint)
  3. Utazási hozzájárulás (az ügyrend alapján pályázható a 3. sz. mellékletben található adatlap szerint)

Az ügyrendben található egyéb pályázati adatlapok DOCX formátumban is letölthetők.