Külföldi ösztöndíjak

Tisztelt Hallgatók!
A jelenleg meghirdetett Erasmus + pályázattal kapcsolatban értesítjük, hogy a pályázat beadási határideje nem módosul, továbbra is 2020.03.31-éig várjuk a pályázatok on-line feltöltését itt: https://limesurvey.szie.hu/index.php/57297?lang=hu.
A pályázathoz tartozó, kötelezően leadandó kinyomtatott dokumentumok leadási határidejéről és annak módjáról a későbbiek tájékoztatjuk azokat, akiknek érvényes leadott on-line pályázata lesz. (A papír alapú beadás az iskola nyitása után valószínű az első héten kérjük majd.)
Fontos ÚJ információ még, hogy a DIPLOMA UTÁNI Erasmusra pályázók rendelkezésére álló az abszolválástól számított 12 hónapos időtartam 18 hónapra módosul (az utazások jelenlegi letiltása miatt).
Kérjük, hogy gyűjtsék össze és tartsák készenlétben a pályázati dokumentumokat, (pl szerezzék be a jogviszony igazolásokat, szaktanári ajánlásokat-elektronikusan), hogy amint lehetséges a leadás meglegyen. (A papír alapú beadás az iskola nyitása után valószínű az első héten kérjük majd.) Figyeljék a leveleiket, mert a nomináláshoz szükségünk lehet már korábban néhány adat bekérésére.
Üdvözlettel:
Hangay-Tímár Boglárka
kari nemzetközi koordinátor

Felhívjuk a figyelmet, hogy minden tanulmányokhoz kapcsolódó külföldi hallgatói kiutazáshoz kötelező beszerezni és leadni a kari nemzetközi koordinátornak, Hangay-Tímár Boglárkának, az oktatási dékánhelyettes, Boromisza Zsombor, előzetes engedélyét aTárgyelfogadási dokumentum kitöltésével és aláíratásával.
Továbbá  a Letter of Acceptance (Fogadólevél) és a Learning Agreement (Tanulmányi vagy gyakorlati szerződés) dokumentumokat a fogadófél által aláírt és lepecsételt formában kiutazás előtt legkésőbb 40 nappal. Amennyiben nem fogadtat el tantárgyat, szakmai gyakorlatot (tanszéken szakfelelősnél, vagy tantárgyfelelősnél), akkor kérünk egy saját maga által megfogalmazott nyilatkozatot erről.

Hangay-Tímár Boglárka
kari nemzetközi koordinátor

 


Kapcsolat:

Hangay-Tímár  Boglárka  
Nemzetközi koordinátor
Szent István Egyetem
Tájépítészeti és Településtervezési Kar

1118 Budapest, Villanyi út 29-43.
K épület földszint 1. iroda (lift mellett)
Telefon: 1 482-6592            
Fax: 1 482-6552
E-mail: Hangay.Timar.Boglarka@tajk.szie.hu
Ügyfélfogadási idő:     Hétfő és kedd: 9:00 - 12:00 és 13:00 - 15:00
                                        Csütörtök: 9:00 - 12:00