Második Kari Nap és Parkász Piknik 2019

Kedves Kollégák! Kedves Barátok!

2019. június 14-én Kari Napot és Parkász Pikniket szervezünk.

Az első ízben tavaly megrendezett esemény célja, hogy rendszeres betekintést nyújtson az elmúlt év legfontosabb oktatási, kutatási, szakmai eredményeibe, és hogy kötetlen beszélgetésre adjon lehetőséget a kar oktatói, munkatársai, valamint a külsős, a szakmagyakorló és a szakmát szerető kollégák között.

Terveink szerint a Kari Nap keretében 13.30 órától a Kar tanszékei egyenként 15 percben ismertetik a legutóbbi két félév oktatási, kutatási és szakmai eredményei közül a legfontosabbakat.

Tervezett program:

Kari Nap

Budai Campus, K épület, Díszterem

13.30 Megnyitó – Nagy Ildikó Réka, a rendezvény főszervezője

13.40 Kert- és Szabadtértervezési Tanszék

13.55 Kertművészeti és Kerttechnikai Tanszék

14.10 Tájtervezési és Területfejlesztési Tanszék

14.25 Tájvédelmi és Tájrehabilitációs Tanszék

14.40 Településépítészeti Tanszék

14.55 Összegzés – Fekete Albert, dékán

A Díszteremben a Diploma kiállítás 2019 anyaga újra kiállításra kerül.

 

Ezt követően 15.30 órától kezdetét veszi a Parkász Piknik, amelynek helyszíne a Budai Arborétum Alsó-kertje, a tó körül.

A Parkász Piknik egy hagyományteremtő öregdiák rendezvény, amelynek elsődleges célja az öregdiák hálózat építése, erősítése. A Tájépítészeti és Településtervezési Kar feladatai közé tartozik a Diplomás Pályakövető Rendszer (azaz öregdiák adatbázis) kezelése, amelyhez a piknik résztvevőitől is várunk segítséget egy adatlap kitöltésével.

Reményeink szerint idén is minden generáció nagy számban képviselteti magát a rendezvényen. Ennek érdekében kérjük mindenki segítségét, hogy a program híre eljusson a tájépítész és településtervező kollégákhoz és a szakmával szorosan együttműködő, szimpatizáló szakemberekhez, barátokhoz.

Kérjük, szóljanak az egykori évfolyamtársaknak, jelenlegi kollégáknak az eseményről. Kerítsen ki-ki egy nagy pikniktakarót, és ne felejtse otthon! Hozzon egy finomságokkal teli piknikkosarat és sok egykori csoporttársat, akik benépesítik a pikniktakarót! Egy kis kerti zenével és némi harapnivalóval, innivalóval mi is készülünk.

A Piknik társszervezői: Magyar Tájépítészek Szövetsége, Magyar Építész Kamara Táj- és Kertépítészeti Tagozata, Tájépítészeti és Településtervezési Kar Hallgatói Önkormányzata, Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium, SZIE Zöld Klub, Magyar Tudományos Akadémia Köztestületének Tájépítészeti Albizottsága, Ormos Imre Alapítvány, Virágos Magyarország Környezetszépítő verseny. 

Mindenkit szeretettel várunk!

Üdvözlettel,                                                   

Nagy Ildikó Réka, szervező

Fekete Albert, dékán

Date: 
2019. június 14. 13:06
Image: