Várostervezési Napok 2020

A BME Zielinski Szilárd Építőmérnöki Szakkollégium Kör-Vas-Út tagozata, a Közlekedésmérnöki Szakkollégium, az Építész Klub és a Rerrich Béla Tájépítész Szakkollégium idén 11. alkalommal rendezi meg a Várostervezési Napok műhelyversenyt. A Várostervezési Napok, rövidítve VTN, egy négynapos, komplex és kreatív műhelyverseny, melynek keretében építőmérnök-, közlekedésmérnök-, építész- és tájépítész-hallgatók kis csoportokban gondolják újra Budapest valamely városrészét/közterét közlekedési, építészeti, tájépítészeti és fenntarthatósági szempontból.

Az idei Várostervezési Napokat március 6-9. között a Baross Gábor Kollégiumban tartjuk meg. A műhelyversenyre február 24-ig lehet jelentkezni a verseny honlapján: https://varostervezesinapok.hu

Végzős hallgatóink figyelmét felhívjuk, hogy a Tájépítészeti és Településtervezési Kar március 6-i diplomaosztó ünnepsége a verseny terepbejárásával ütközik. A bejáráson fontos információk hangzanak el különböző szakmák képviselőitől a tervezési helyszínnel kapcsolatban. A nevezés ennek ellenére természetesen lehetséges, de a helyszínbejáráson való részvételről kérjük, tájékoztassanak az info@varostervezesinapok.hu email-címen.

További részletek a honlapon vagy a Facebook-eseménynél: https://www.facebook.com/events/704120553450739/.