Záróvizsga beosztás 2021. január

Tisztelt Záróvizsgázó Hallgatók!

 

Az idei évben a járványügyi vészhelyzet miatt speciális szabályok vonatkoznak a záróvizsga lebonyolítására.
A részletes záróvizsga-beosztást a képzésükre kattintva találják.
 
Tájépítész mérnöki mesterképzési szak "B" záróvizsga, diplomaterv védés
 
Kérjük, szíveskedjenek az időbeosztásban szereplő időpont előtt 15 perccel megjelenni, hogy a kihúzott tétel kidolgozására legyen idejük. (A sorra kerülés előtt 15 perccel a Titkár behívja a következő Hallgatót és kihúzatja vele a tételt, majd a teremben – egy félreeső sarokban - leülteti.)
A személyazonosításhoz a vizsgára kérjük hozzon magával egy fényképes igazolványt (pl. személyi igazolvány, útlevél, jogosítvány, diákigazolvány), melyet a bizottság kérésére be kell mutatnia.
 
A vizsgára vonatkozó főbb szabályok:
„…A hallgatók és a záróvizsga bizottság tagjai a záróvizsga napján hatályos járványügyi helyzetnek megfelelő védőfelszerelésben kötelesek megjelenni…”
„…A záróvizsga során biztosítani kell, hogy a vizsga a vizsgázó és más személyek személyes érintkezését ne igényelje, a személyek között a legalább 1,5 méter távolságot meg kell tartani…”
„…a vizsgák alkalmával egyszerre , egyidejűleg a vizsga helyszínén a bizottsággal együtt legfeljebb 5 fő lehet jelen,…”
„…a záróvizsga bizottság minden hallgató vizsgáját követően zárt ülést tart, majd a hallgatóval a zárt ülés végén közli a védés és a záróvizsga eredményét…” (6/2020. (V.8.) számú rektori utasítás)
Akadályoztatása esetén kérjük, hogy a  dekani.titkarsag.tajk@szie.hu e-mailre jelezzen vissza.
 
A záróvizsgára való felkészüléshez sok sikert kívánunk!